Афіша

Познайомити з історіями кохання: у Чернівцях проведуть пішохідний квест

Щоб узяти участь, потрібно зібрати команду до п’яти людей.

У Чернівцях цієї суботи, 3 жовтня, проведуть безкоштовний пішохідний квест «Мистецтво кохання». Про це повідомляють організатори заходу у фейсбуку.

«Як ви вже здогадалися, цей квест про кохання, а точніше про кохання у різних його проявах. Це почуття, безумовно, робить наш світ кращим та нерідко надихає на події, які навіки залишаються в історіі. Ми хочемо ближче познайомити вас з романтичними, деколи трагічними, деколи кумедними історіями кохання, які назавжди залишили слід в нашому місті», — мовиться у повідомленні.

Зазначають, що гру можна почати в будь-який час 3 жовтня 2020 з 11:00 до 16:00. Стартують на Театральній площі. А нагороджувати переможців квесту будуть о 17:30.

Що потрібно для гри

Для участи потрібно зібрати команду до п’яти людей, зареєструвати її або грати вже наявною, а також подати заявку. Кожен член команди повинен мати телефон із доступом до інтернету. 

Заявку на участь можна подати за посиланням.

Організатори додають, що потрібно мати зручне взуття, мапу міста, PowerBank та документи. Маски, рукавички та антисептики обов’язкові.

«Це командна гра, хочемо звернути вашу увагу, що у кожного члена команди повинні бути індивідуальні засоби захисту (маски, рукавички, дезінфікуючий спрей) і документи», — наголошують у повідомленні.

Деталі за телефоном: +38 (050) 965-07-85.

Раніше ми писали про те, що у рамках тижня туризму в Чернівцях проведуть ярмарок, квест та хакатон.

Коментарі