Новини

Чернівецькі каратисти вибороли майже три десятки медалей на змаганнях в Одесі

Наймолодшим спортсменам по сім років.     

26-27 вересня відбувся перший всеукраїнський турнір із карате «Кубок Чорного Моря». Його провели в Одесі. Про це повідомив президент спортивного клубу «Тайсен» Євген Мотовилін.

«Щиро вітаю Чернівецьку обласну федерацію карате з чудовим початком спортивного сезону та новими здобутками. Радує, що після тривалої павзи наші спортсмени продовжують показувати високий рівень підготовки та готовність долати нові спортивні вершини», — сказав президент клубу.

Участь у змаганнях узяли 800 спортсменів із 41 клубу України. А чернівецькі каратисти вибороли 27 медалей. Зазначають, що вони були в складі клубів Тайсен, Максимум, Лідер та Альянс. Наймолодшим спортсменам по сім років.

Євген Мотовилін додає, що 9-12 жовтня Чернівецька обласна федерація також поїде у Харків. Там проведуть чемпіонат України з карате серед кадетів, юніорів, молоді та дорослих.

Раніше ми писали про те, що буковинці стали чемпіонами на Кубку України з панкратіону та греплінгу. Спортсмени перемогли в розділі «традішн» та здобули срібло в розділі «фул».

Коментарі