Новини

«Буковинську милю» вперше проведуть онлайн. Як узяти участь у забігу

Потрібно пробігти не менше двох миль та зафіксувати це гаджетами.

Цьогоріч «Буковинська миля» через карантин уперше відбудеться онлайн. Серед учасників, які виконають умови, розіграють призи, повідомляє sportbuk.com.

Як узяти участь

Аби взяти участь у «Буковинській милі 2020 online», треба до 30 вересня 2020 року пробігти дистанцію не менше 2 миль (~3218 м) у будь-якому місці. Це треба зафіксувати відповідними гаджетами/програмами (Garmin, Running, Strava і т.п.), зробити скрін (або фото) з даними про подолану дистанцію. 

До того ж, потребують фото учасника/учасників, прізвище, ім’я, контактний телефон кожного учасника. Інформацію треба розмістити в групі фейсбуку «Бігаємо РАЗОМ Чернівці» та стежити за анонсом про розіграш призів. 

Читайте також: Як чернівчани бігли «Буковинську милю». Фоторепортаж

Повідомляють також про додаткові шанси на призи.

«Якщо за цей час хтось декілька разів (у різні дні) подолає дистанцію 2 милі (та більше) і розмістить вказані матеріали у вказаній групі на  facebook.com, отримає додаткові шанси виграти приз (за кожну пробіжку – окремий купон на участь у розіграші призів)», — ідеться у повідомленні.

До речі, «Буковинську милю» проводять у Чернівцях з 2005 року. А з 2013-го паралельно з «Буковинською милею» проводили чемпіонат України з бігу на 1 милю. 

Коментарі