Новини

На Буковині створили інтерактивну мапу локацій для пікніків

Майданчики, позначені на інтерактивній карті, обладнані всім необхідним для відпочинку.

Фото Kate Hliznitsova Unsplash.com

Чернівецьке обласне управління лісового і мисливського господарства спільно з ЧНУ розробили інтерактивну мапу пікнік-локацій у лісах области. Про це повідомила пресслужба Чернівецького ОУЛМГ.

Місця, облаштовані для відпочинку, на карті позначили з фотографіями та описом.

Рекреаційні майданчики, позначені на інтерактивній карті, обладнані навісами, столами, альтанками, смітниками, місцем для розведення вогнища та розташування наметів.

«Обмеження, пов’язані з закордонними подорожами, нині слугують стимулом для  розвитку місцевого туризму. Буковинці все більше надають перевагу відпочинку в горах, поряд з озерами і річками. На території держлісфонду нині налічується 109 рекреаційних місць. А нині затишні та доглянуті місця відпочинку у лісі стали ще доступнішими», — розповідають в управлінні.

Найбільше відпочинкових зон створили у Сторожинецькому лісгоспі – 25, Сокирянському – 24 та Берегометському лісомисливському господарстві – 15. 

З інтерактивною мапою можна ознайомитися тут. Незабаром вона буде розміщена на оновленому офіційному сайті управління лісового господарства краю.  

 

Коментарі