Новини

Реперку Alyona Alyona номінували на премію Європейського союзу

Вона стала першою українською виконавицею, якій вдалося потрапити до списку номінантів.

Фото More Zvukov

 Українська реперка Alyona Alyona потрапила до переліку номінантів на премію Європейського союзу The Music Moves Europe Talent Awards. До речі, вона перша українська виконавиця, якій це вдалося. Голосування відбувається на офіційному сайті.

«У Alyona Alyona є щось справді особливе, що виходить за межі її, безсумнівно, вражаючого зовнішнього вигляду, впевненого ставлення, захопливого флоу, ліричних здібностей, якості звуку та навіть її альтер-его в дитячому садку», – вважають організатори премії.

До слова, за нагороду змагаються 16 європейських музикантів. Номінантів оголосили 18 вересня під час фестивалю Reeperbahn у місті Гамбург, що в Німеччині.

«Для мене велика честь бути обраною однією з 16 кращих молодих європейських артистів та стати частиною Music Moves Europe Talent Awards цього року. Це крута можливість нести свою творчість та сучасну українську музику на простори всієї Європи», – прокоментувала Аlyona Аlyona, передає 24 канал.

Нагадаємо, нещодавно Alyona Alyona випустила кліп проти замовчування насильства. Вона закликала поділитися роликом у соціальних мережах, аби привернути більше уваги до цієї проблеми.

Коментарі