Афіша, Новини

У неділю на Хотинській фортеці звучатиме техно від Na Nich

Виконавець займається електронною музикою понад 20 років та є співзасновником формації Rhythm Büro, що проводить вечірки і випускає музику українських та закордонних електронників.

Фото Юрій Стороженко

13 вересня Олександр Павленко, більш знаний як Na Nich, зіграє на Хотинській фортеці у рамках проєкту EVE8.

Подивитися його виступ у прямому етері можна буде тут.

«Українська Буковина дуже привітно ставиться до техно, тому 13 вересня разом із Na Nich відправляємося у Хотинську фортецю. А що з цього вийде, ви зможете побачити на наших стрімах у FB і YT», — кажуть організатори.

Павленко займається електронною музикою понад 20 років, тривалий час він грав драм-н-бейс і носив інший псевдонім — Sunchase. Взяв нікнейм Na Nich, коли змінив жанр на техно, після чого став співзасновником формації Rhythm Büro. Вона проводить вечірки та випускає музику українських і закордонних електронників на однойменному лейблі.

Фото зі сторінки Na Nich у фейсбуку

«Якщо ви відвідували їхні івенти хоча б раз, вам точно мали б запам’ятатися лайви Na Nich – співзасновника та майже постійного учасника їхніх ночей. Один із тих випадків, коли локального виступу чекаєш не менше, ніж запрошеного гостя – не дивно, коли за «локальним виступом» стоїть саме Na Nich, у якого кожен лайв на вагу золота», — додають організатори.

Коментарі