Афіша

У Львові пройде міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art. Роботи можна буде подивитися онлайн

З 7 по 13 вересня відбудеться 13-й Львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art.

Фото Wiz-Art

13-й Львівський міжнародний фестиваль короткометражних фільмів Wiz-Art пройде з 7 по 13 вересня у новому форматі – покази відбуватимуться офлайн у Львові, а також на онлайн-кінотеатрі Wiz-Art Film Festival Online.

До конкурсних програм куратори фестивалю відібрали 30 фільмів з-поміж 1300 надісланих заявок. 12 фільмів формують програму Національного конкурсу та ще 18 — Міжнародного.
Оцінювати конкурсні програми будуть дві команди журі: журі міжнародного конкурсу та журі національного конкурсу.

Окрім конкурсних програм, глядачі фестивалю зможуть переглянути фільми-переможці десяти європейських фестивалів та долучитися до обрання найкращого європейського короткометражного фільму року.

У спеціальних позаконкурсних програмах покажуть комедійну підбірку «От халепа!», фільми про дівчат-переможниць «Дівчата-бунтарки», а також підбірки «Мистецтво – це політика!», «Місто vs. Людина: урбан шортс», «Диваки у світі див» та «Нічні фільми про відверте».

Відкриття фестивалю відбудеться 7 вересня, о 19:00 офлайн показом Sound&Vision. Фільми оживуть на екрані двічі — у супроводі електронної та класичної музики, а також з оригінальним звуком.

Онлайн покази будуть безкоштовними та доступними для перегляду на онлайн-кінотеатрі фестивалю Wiz-Art Film Festival Online.

Повну програму фестивалю можна переглянути за посиланням.

 

 

 

Коментарі