Новини

Фани «Динамо» оголосили бойкот через зневагу керівництва команди до шанувальників

Вболівальники вважають, що всі, хто хоче змін у клубі і кого не влаштовує нехтування інтересами вболівальників, повинні підтримати умови Ультрасу.

Фото WBC Ультрас Динамо

Ультрас київського «Динамо» заявили, що відмовляються від візуальної підтримки клубу, прапорів, розтяжок та яскравих перформансів до того моменту, поки Мірча Луческу тренує команду.

Про це повідомили на офіційний сторінці шанувальників:

«Ми не будемо повноцінно підтримувати команду під його керівництвом».

Так, фани оприлюднили офіційну заяву щодо подальшої підтримки «Динамо».

«Уже в п’ятницю «Динамо» зіграє перший матч в чемпіонаті України. Як ми бачимо, усі дії керівництва клубу вказують на те, що їм абсолютно байдуже на вболівальників. Посудіть самі: матч ставлять в робочий день на 17:00, за три дні до гри відсутня будь-яка інформація про квитки і взагалі невідомо чи пускатимуть вболівальників на трибуни. До цього будь-яка інформація про товариські ігри в міжсезоння дивним чином приховувалась, не було навіть трансляцій. Хіба так виглядає здорова комунікація клубу зі своїми прихильниками?» — пишуть фани.

Нині Ультрас перелічує зміни у своїй вболівальницькій кар’єрі:

«- Ми продовжуємо ходити на кожен домашній матч, відвідувати виїзні ігри клубу і всюди нагадувати, до якого стану Суркіси довели «Динамо» Київ.

У новому сезоні абонементів на фанатські сектори не буде! У них банально немає сенсу, враховуючи незрозумілу ситуацію з допуском глядачів на стадіони.

Наші сектори на НСК «Олімпійський» (41-43) та стадіоні «Динамо» (20-21) залишаються незмінними. Це наш дім! Шукайте квитки в касах та купуйте найдешевшої цінової категорії, коли глядачів почнуть пускати на трибуни.

Ми закликаємо відмовитися від усього, що може приносити хоч якийсь прибуток клубу (наприклад, від покупок в офіційному магазині «Динамо»), поки їхнє ставлення до вболівальників не зміниться. Лише найдешевші квитки, щоб доносити свою позицію на стадіоні.

Брати Суркіси вже не раз наймали тітушок для власних цілей та різного роду фізичних протистоянь із фанатами. Після презентації Луческу ці проплачені спортсмени вже були помічені на стадіоні. Завжди звертайте увагу на те, хто стоїть поряд із вами», – йдеться у повідомленні.

Свій перший матч у новому сезоні УПЛ синьо-білі проведуть о 17:00 21 серпня проти донецького «Олімпіка».

 

Коментарі