Новини

У Чернівцях проведуть ярмарок на підтримку тварин: роздаватимуть чотирилапих і збиратимуть корм

Ярмарок проведуть спільно з поліціантами, які нагадають про відповідальність за жорстоке поводження з тваринами. 

Фото Патрульної поліції Чернівців

Поліціанти та волонтери запрошують буковинців на благодійний ярмарок на підтримку безпритульних тварин.

Захід проведуть 14 серпня о 17:00 на площі Філармонії. Його ініціаторами стали ГУНП у Чернівецькій області спільно з представниками громадської організації «ANIMAL HELPERS».

Як розповіла у коментарі «Шпальті» голова ГО «ANIMAL HELPERS» Анжела Косован, таким чином волонтери хочуть допомогти безпритульним тваринам у пошуках сім’ї. На ярмарку представлять чотирилапих, які шукають господарів. Усі вони стерилізовані і з потрібними щепленнями, їх можна буде забрати додому або ж допомогти їм кормом.

«Через карантин ще більше тварин опинилися на вулиці, а забирають у родини їх усе рідше. Окрім того, останнім часом почастішали випадки насилля над тваринами: то хребет зламали, то побили. Саме тому на заході будуть правоохоронці, які нагадають про відповідальність за жорстоке поводження з тваринами. Багато з них зараз на утриманні, нам потрібен корм для них», — розповіла пані Анжела.

Також на бажання на ярмарку ви зможете допомогти зібрати кошти на потреби тварин, принести сухий корм та речі, які необхідні для догляду за ними (одноразові пелюшки, ошийники, повідки, шампуні).

«Є магазин, який дав нам товар на продаж під ярмарок, а виручені кошти підуть на потреби тварин. Охочі можуть принести як їжу їм, так і якісь корисні речі, які ми зможемо продати на ярмарку за символічну ціну», — додала волонтерка.

Під час благодійного заходу поліціанти будуть роз’яснювати чернівчанам Правила утримання домашніх тварин, а також наголошуватимуть про відповідальність, передбачену за жорстоке поводження з ними.

Спікерами будуть:

Оксана Томашевська – старша інспекторка відділу дізнання ГУНП в Чернівецькій області.

Тетяна Гарбуз – інспекторка відділу дізнання ГУНП в Чернівецькій області.

Організатори заходу запрошують на ярмарок усіх небайдужих допомогти безпритульним тваринам.

 

Коментарі