Новини

Буковинські «соколи» вибороли бронзу на чемпіонаті України з бейсболу

Суперниками чернівчан стали дві команди з Кіровоградської области.

Фото Jose Morales, unsplash.com

Збірна Чернівецької области з бейсболу «Соколи» посіла третє місце у чемпіонаті України серед молоді U-23. Про це 27 липня повідомила пресслужба Чернівецької ОДА.

Змагання відбувалися у Кропивницькому 23-26 липня. Так, суперниками чернівчан стали дві команди з Кіровоградської области, збірна команда з Рівненщини та з Києва.

За результатами стартового матчу, який зіграли 23 липня 2020 року, «Соколи» здобули перемогу над збірною з Київської области з рахунком 12:8. 

24 липня у грі з Рівненською командою буковинці зазнали поразки з рахунком 19:6.

У другому етапі чемпіонату «Соколи» виграли у збірної Рівненської области з рахунком 3:2. 

У результаті буковинська команда посіла у турнірній таблиці третє місце.

Фото Чернівецька ОДА, збірна «Соколи»

За перемогу ж змагалися дві збірні з Кіровоградщини. 

Нагадаємо, на початку липня 2020 року збірна Чернівецької области гостювала у Кропивницькому і брала участь у 1 турі чемпіонату України вищої ліги (дивізіон А). Команда «Соколи – ОДЮСШ «Спартак» програла господарям «Біотехком – КНТЕУ» (Кропивницький). Також зазнали буковинські спортсмени невдачі і в 2 турі, що відбувся у Чернівцях 18-19 липня, граючи з командою «Біотехком – СДЮШОР – 2» (Кропивницький).

Головний тренер «Соколів» — Ростислав Гринчук.

 

Бейсбол на Буковині розвивається з 1986 року. Нині бейсболістів виховують у Чернівецькій обласній дитячо-юнацькій спортивній школі Чернівецької обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Спартак» під керівництвом відомих тренерів Ростислава та Тетяни Гринчуків.

Коментарі