Новини

FlixBus запустив два нові міжнародні рейси з України: маршрути

Нові лінії об’єднали три регіони FlixBus у Східній Європі: Україну, Польщу та країни Балтії. 

Фото Joel Tinner @6thjoel

Найбільший європейський оператор автобусних перевезень FlixBus запустив два нові міжнародні рейси з України: 

  • Київ-Краків-Прага;
  • Київ-Вільнюс.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Там зазначили, що вперше лінія оператора зв’язала Україну з країнами Балтії, у яких нещодавно FlixBus відкрив свої перші маршрути:

«Лінія Київ-Вільнюс вирушає щодня з Києва о 19:20, робить зупинку в аеропорту Вільнюса о 8:40 та прибуває до автовокзалу Вільнюса о 9:05 ранку».

З Вільнюса відправка о 21:30, після чого автобус заїжджає до летовища Вільнюса і прибуває до Києва об 11:50 наступного дня. Перевізником є литовська компанія Ollex. 

  • Маршрут лінії: Київ – Чернігів – Вільнюс.

«Останніми роками Литва стала популярним туристичним напрямком для українців. Згідно з даними Департаменту статистики Литовської Республіки, торік у країну приїхало на 44% більше українців, ніж у 2018.

Це найвищий приріст серед приїжджих з усіх країн. І хоча сьогодні пандемія вносить свої обмеження, в довгостроковій перспективі зростання туризму з України в Литву продовжиться», — сказав директор FlixBus в Україні, Польщі та країн Балтії Міхал Леман.

Водночас новий рейс Київ-Прага виїжджає з Києва чотири рази на тиждень о 17:00, о 7:30 ранку прибуває до Кракова й о 16:30 у Прагу. Назад автобус відправляється п’ять разів на тиждень о 20:00 з Праги, з прибуттям до Києва о 19:30 наступного дня.

  • Маршрут лінії: Київ – Житомир – Рівне – Львів – Краків – Катовіце – Оломоуц – Брно – Прага.

Автобусним партнером FlixBus на цій лінії став український перевізник TransTempo.

Автобуси обох нових ліній зберегли брендування компаній-перевізників із зеленими наліпками на борту «Іn cooperation with FlixBus».

«Нові лінії об’єднали три регіони FlixBus у Східній Європі: Україну, Польщу та країни Балтії. Пасажирам це відкриває величезні можливості для подорожей із пересадками», — додали у FlixBus.

Карту з доступними зараз маршрутами по регіону можете подивитися тут.

Нагадаємо, 25 червня FlixBus відновив роботу в Україні.

Коментарі