Новини

В Україні за добу виявили 856 нових випадків COVID-19: на Буковині вірус підчепили 39 людей

Частка одужалих у Чернівецькій області продовжує зростати, однак буковинців просять дотримуватися деяких карантинних обмежень.

Фото Unsplash.com

Станом на 22 липня в Україні підтвердили 856 нових випадків інфікування коронавірусом. Так: 828 пацієнтів одужали та 17 померли від ускладнень упродовж минулої доби.

Про це свідчать дані карти Ради національної безпеки та оборони України щодо поширення коронавірусу.

Загалом від початку епідемії коронавірус виявили у 61 851 людини, з них 34 тисячі пацієнтів одужали та 1 551 особа померла від ускладнень. 

Наразі продовжують лікування 26 300 людей.

За останню добу на Буковині одужали від вірусу 87 людей. Про це повідомив голова Чернівецької ОДА Сергій Осачук

«Разом із тим фахівці лабораторного центру виявили 39 нових випадків зараження. Усього було досліджено 282 зразки», — додав він.

Загалом від першого встановленого випадку в області коронавірус виявили у 5443 осіб.

«Частка позитивних результатів із числа опрацьованих аналізів останнім часом почала незначно, та все ж зростати. Пропорційно до цього показника збільшується і кількість госпіталізованих до лікарень пацієнтів, а отже і навантаження на медиків. Тож нагадую вам про маски, антисептики і соціальну дистанцію. Про те, що зараз краще не ходити на хрестини, весілля і не організовувати випускні вечори. Нашим лікарям дуже потрібен відпочинок, у них попереду непроста осінь», — сказав очільник области. 

 

Коментарі