Новини

Патрульна поліція створила свій плейлист для безпечного кермування

У добірку ввійшли 40 пісень тривалістю 2 години 35 хвилин: додали не лише сучасну українську музику, але й зарубіжні треки.

Патрульна поліція України створила свій плейлист для безпечного водіння. Про це повідомила пресслужба МВС у своєму телеграм-каналі.

«Музика з темпом менше, ніж 100 ударів на хвилину, позитивно впливає на стиль їзди», — йдеться у дослідженні International Journal of Environmental Research and Public Health.

У добірку ввійшли 40 пісень тривалістю 2 години 35 хвилин: додали не лише сучасну українську музику, але й культові зарубіжні треки. Однак кожна пісня у «патрульному» плейлисті не перевищує безпечного темпу.

«Зберігайте його та слухайте дорогою на роботу, додому, до батьків і на відпочинок. Їздіть відповідально!» — додають у повідомленні.

Аби послухати сучасну та безпечну музику, тисніть сюди.

Нагадаємо, нещодавно в МВС назвали кількість загиблих у ДТП за весь час незалежности України. Так, за 29 років 174 095 людей стали жертвами аварій, ще понад 1 мільйон 264 тисяч постраждали.

Лише за 2019 рік поліція зафіксувала 116 тисяч фактів водіння у нетверезому стані, з них 16 тисяч протоколів патрульної поліції закрили суди.

 

 

Коментарі