Новини

Тренера «Динамо» Михайличенка звільнили: у наступному сезоні команду тренуватиме хтось інший

У футбольному клубі подякували тренеру за вкладені у роботу зусилля та водночас наголосили, що поточний рівень гри команди не може задовольняти.

Фото dynamo.kiev.ua

Керівництво київського «Динамо» звільнило головного тренера Олексія Михайличенка та його штаб.

Про це 20 липня повідомили на офіційному сайті клубу:

«Футбольний клуб «Динамо» висловлює щиру подяку головному тренеру Олексію Михайличенку та його асистентам. Отримавши команду по ходу сезону цей тренерський штаб доклав максимум зусиль заради виконання завдань, поставлених на сезон. Як наслідок, «Динамо» виграло Кубок України та посіло друге місце у чемпіонаті, яке дає право змагатися за участь у груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА».

Водночас там кажуть, що робота нинішнього тренере не повністю задовольняє вболівальників та керівництво клубу. 

«Численну армію динамівських уболівальників не може задовольнити поточний рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу у європейських клубних турнірах. Для цього гра «Динамо» має вийти на якісно інший рівень».

Аби досягти вищого рівня гри, наступний сезон команда розпочне з новим тренерським штабом. Однак поки невідомо, хто очолить її, та в клубі обіцяють, що про це повідомлять пізніше.

Нагадаємо, у 29-му турі чемпіонату України з футболу «Динамо» програв «Шахтарю» у Києві.

Однак згодом синьо-білі наздогнали «Шахтар» за кількістю здобутих за часи незалежности трофеїв.

Так, перемога над «Ворсклою» у серії післяматчевих пенальті принесла «Динамо» 12-й в історії клубу Кубок України.

Олексій Михайличенко очолив «Динамо» у серпні 2019 року, однак це вже друга відставка з посади наставника «Динамо». Вперше він очолив команду у 2002 році після смерті Валерія Лобановського, згодом його звільнили — у 2004 році.

Коментарі