Афіша

Містян запрошують на акцію-інсталяцію проти бездоріжжя у Чернівцях

Акція – це мирний протест та оцінка багаторічної діяльности органу місцевого самоврядування.

10 липня об 11:00 під міською радою у Чернівцях відбудеться захід #Я_вимагаю_доріг.

Організатори запрошують долучитися всіх, кого не влаштовує стан дорожнього покриття (зокрема й тротуарів) та принести зіпсовану чернівецькими дорогами автошину як символ занепаду міста та витрачених коштів на ремонт засобів пересування.

Як розповів у коментарі «Шпальті» організатор заходу Сергій Ткачук, це не політична акція і будь-яка партійна символіка чи слогани будуть недоречними:

«Це мирний протест та оцінка звичайними мешканцями багаторічної діяльности органу місцевого самоврядування. Люди зноситимуть під міську раду шини (на Центральну площу біля хреста як символу єднання проти спільної біди, а в нас це дороги і тротуари). Кожен учасник принесе з собою по одній-дві шини та покладе їх у пам’ять втраченого назавжди дорожнього покриття прекрасного в минулому міста. Кількість шин буде свідчити про кількість активних чернівчан, яких вже дістала ця критична ситуація», — каже Сергій Ткачук.

Також він зазначив, що ця акція не направлена лише проти мера Олексія Каспрука, а, власне, проти місцевого органу самоврядування у повному складі, зокрема й депутатського корпусу, котрий має набагато більше повноважень та можливостей.

 

Коментарі