Новини

SkyUp скасував три внутрішні рейси: польоти відновлять лише восени

Пасажирам, які вже придбали квитки, обіцяють відшкодування повної їх вартости.

Фото SkyUp

З 5 липня до 15 вересня українська авіакомпанія SkyUp скасовує три внутрішні авіарейси. Причина для скасування перельотів фінансова.

Про це повідомили в компанії:

«Виконання внутрішніх рейсів для нас — соціальний продукт. Ми хочемо, щоб ви могли швидко і за доступні гроші подорожувати в своїй країні. Але запуск таких рейсів для нас можливий за повноцінного відновлення міжнародної польотної програми. Адже недоотримані кошти на внутрішніх рейсах компенсуються за рахунок міжнародних напрямків. Однак на сьогодні міжнародна програма відновлюється лише за трьома напрямками: чартери до Туреччини та Єгипту і регулярні рейси до Албанії. Подальші плани залежать від розвитку ситуації з поширенням  пандемії».

Так, SkyUp припинить літати з Києва до Львова й Харкова, а також зі Львова до Харкова.

На який період скасовують рейси:

  • Київ − Львів − Київ: з 6 липня до 15 вересня;
  • Київ − Харків − Київ: з 5 липня до 15 вересня;
  • Харків − Львів − Харків: з 5 липня до 15 вересня.

Пасажирам, які вже придбали квитки, обіцяють автоматичне відшкодування повної вартости на банківську картку впродовж тижня:

«Якщо ви придбали квитки на ці рейси, то отримаєте відшкодування їх вартости автоматично. Воно передбачає грошове повернення повної вартости квитка на банківську карту впродовж тижня». 

Пасажири скасованих рейсів також отримають 10% знижки на наступну покупку квитків: SkyUp надішле їм промокод на електронну пошту.

 

 

Коментарі