Новини

Нардеп зачитав реп, аби пояснити молоді закон «Про засади молодіжної політики»

У такий спосіб народний обранець хотів привернути увагу до законопроєкту №3718.

Скріншот із кліпу нардепа

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Олександр Санченко записав реп, у якому спробував пояснити суть законопроєкту №3718 «Про засади молодіжної політики».

Відео нардеп поширив на власній сторінці у фейсбуку:

«Молодіжний закон потребує молодіжної подачі».

Цей законопроєкт спрямований на роботу зі школярами від 14 до 17 років, молоддю, що отримала освіту в закладах освіти I-IV рівнів акредитації від 18 до 24 років та молодь, що працює, віком від 25 до 29 років.

«Принцип, який ми в законі виллємо золотом: жодне рішення для молоді не буде без молоді! Другим принципом, що ми обрали, — розвиток молодіжних центрів на рівні держави», — «прорепував» Санченко. 

Третім пунктом депутат назвав створення українського молодіжного фонду, аби «всі, хто робить зміни, не ховалися, як Джеймс Бонд». Також, за його словами, молодь зможе взяти грант «на добрі справи», що стане «хорошою інвестицією від держави».

«Чому важливо ухвалити цей закон? Країну має розвивати молодіжний легіон. І хоча світ не обіцяє нам щось путнє, я впевнений, у руках у молоді — наше майбутнє», — додав Санченко.

«Оспіваний» законопроєкт №3718 у парламенті зареєстрували 25 червня. За допомогою цих змін хочуть удосконалити систему функціонування вітчизняної молодіжної політики, методів та інструментів її реалізації, зміцнити інституційну спроможність молодіжних та дитячих громадських об’єднань та заохочувати молодь до активної участи в громадському житті.

Фінансове забезпечення діяльности Українського молодіжного фонду планують здійснювати за допомогою держбюджету.

Коментарі