Афіша

Чернівчан запрошують на зірковий онлайн-концерт до Дня Конституції України

На глядачів чекає насичене вокально-інструментальне зіркове шоу талантів у форматі приємного міксу з сучасної естради та фольклору.

У суботу, 27 червня, о 18:00 дорослих і молодь запрошують на святковий вечірній онлайн-концерт до Дня Конституції України.

За словами команди проєкту, на глядачів і глядачок очікує насичене вокально-інструментальне зіркове шоу талантів у форматі приємного міксу з сучасної естради та фольклору. Окрім «електронної» музики, в рамках етеру буде й віртуозна гра бандуристів та цимбалістів із різних куточків України.

Для глядачів виступлять такі артисти та вокалісти, як Ігор Грохоцький, FREЯ, Назар Яцишин, SHY, Олександр Кварта, U:LAV, Ярослав Рогальський, Анастасія Посна й інші фіналісти та переможці різних телевізійних талант-шоу, які долучаться до дійства з власних домівок.

«Це буде особливий творчий передсвятковий вечір. Окрім уже озвученого, також готуємо декілька особливо приємних творчих сюрпризів для поціновувачів душевних і енергійних композицій», — ділиться головний організатор проєкту Олександр Кахай.

Трансляція онлайн-концерту буде доступною за посиланням.

 

Коментарі