Новини

«Яка твоя суперсила?»: Українська академія лідерства запрошує молодь на навчання

Упродовж десяти місяців навчання молодь буде реалізувати суспільно важливі проєкти та працювати в команді, волонтерити у різноманітних організаціях та активно брати участь у житті громади міста, в якому мешкатиме.

Українська академія лідерства запрошує охочих на навчання. Цьогорічна вступна кампанія — під назвою «Яка твоя суперсила?». Серед потенційних студентів — молодь від 16 до 20 років.

«Ми пропонуємо випускникам середніх навчальних закладів віком від 16 до 20 років рік можливостей, аби розкрити свої особливі таланти та здібності. Все це завдяки власній методиці УАЛ та непересічному досвіду, який молодь може здобути під час навчання в академії», — кажуть в УАЛі.

Також там обіцяють, що навчать різних корисностей та допоможуть пізнати світ із різних боків:

  • зустрічі з успішними та впливовими людьми (президенти, міністри, бізнесмени);
  • навчання з викладачами з найкращих університетів країни (таких як Ярослав Грицак, Михайло Винницький, Орися Демська, Павло Шеремета);
  • стажування у потужних компаніях та інституціях;
  • подорожі українськими містами та декількома новими країнами.

Упродовж 10 місяців навчання молодь буде реалізувати суспільно важливі проєкти та працювати в команді, волонтерити у різноманітних організаціях та активно брати участь у житті громади міста, в якому мешкатиме.

320 підлітків з усієї України віком 16-20 років мають шанс виграти грант у розмірі 300 тисяч гривень. Він покриває 95% вартости навчання, зокрема навчальну програму, проживання, харчування, експедиції, страхування здоров’я.

Зареєструватися варто до 24 червня, подати заявку можна тут.

«Життя кожної людини  — в її руках, як і доля країни, втім, це усвідомлює невелика частина української молоді. Для того, щоб молодь самостійно і свідомо вирішувала, керувала власним майбутнім та вірила у своє значення у житті країни, їй потрібно передусім повірити в себе. Ми переконані, в кожного молодого українця є своя “суперсила”: від уміння комунікувати, критично мислити до здатности працювати над помилками та доводити початі справи до кінця. Ми хочемо допомогти розкрити цю суперсилу і чекаємо на ту молодь, яка прагне об’єктивно оцінювати себе, розуміти свої сильні сторони та “зони розвитку” і хоче вимагати від себе більшого. Ми прагнемо, аби молодь переконалася, що вона потрібна своїй країні і здатна вже зараз своїми великими цілями змінювати суспільство», — розповідає керівник Української академії лідерства Роман Тичківський.

Згідно з даними аналітичного центру pro.mova, для 77% молоді вирішальний вплив на важливі рішення мають батьки. А дослідження Індексу соціальної згуртованости та примирення SCORE показує, що лише кожен п’ятий молодий українець вважає свою політичну активність важливою.

Українська академія лідерства – це 10-місячна програма особистісного та суспільного розвитку на основі цінностей для випускників шкіл віком від 16 до 20 років з усіх регіонів України. Академія має сім осередків: у Києві, Львові, Харкові, Полтаві, Миколаєві, Маріуполі та Чернівцях. Метою проєкту є формування покоління молодих людей, що беруть активну участь у житті українського суспільства та мають необхідні для цього здібності.

 

Коментарі