Новини

Місто Добра у Чернівцях майже готове. Потрібна допомога з меблями і сантехнікою

Цієї осені волонтери з підопічними родинами планують переїхати у новий будинок. Тут вистачить місця на 80 родин, які опинилися у скрутному становищі.

Будівництво «Міста Добра», яке за допомогою благодійників створює у Чернівцях Марта Левченко, майже завершилося. Цієї осени волонтери з підопічними родинами планують переїхати у новий будинок. Тут вистачить місця на 80 сімей, які опинилися у скрутному становищі.

Як розповіла у коментарі «Шпальті» прессекретарка БФ «Я Майбутнє України» Анастасія Бульбук, зараз будівництво на завершальному етапі. Волонтери займаються меблюванням першого корпусу «Міста Добра», але ще потрібна допомога благодійників.

«Зараз ми повністю меблюємо перший корпус, все облаштовуємо і розкладаємо, щоб кімнати були готові приймати родини. Хоч ми майже на фініші, нам ще потрібна підтримка добрих людей. Зокрема необхідна допомога з умеблюванням другого корпусу «Міста Добра». Є кімнати, які «розібрали» благодійники. Вони за них відповідають: фарбують стіни, встановлюють меблі. А є кімнати, які досі під знаком питання, і їх дуже багато. Благодійники можуть так само взяти під свою відповідальність і облаштувати одне приміщення або ж просто долучитися фінансами, робочими руками, меблями і будівельними матеріалами», — розповіла Анастасія Бульбук.

Окрім цього, «Місту Добра» потрібна сантехніка та побутова техніка.

Реквізити для допомоги:

Монобанк: 441 1144 4663 3370 ⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Приват банк: 5169 3305 2004 4568 ⁣⁣⠀
Картковий рахунок БФ «Я майбутнє України» оформлений на керівника фонду Левченко Марту ⁣⁣⠀
Розрахунковий рахунок валюта UAH ПАТ КБ «Приватбанк» м. Чернівці МФО 356282⁣⁣⠀
ЕДРПОУ 37830229⁣⁣⠀
UA373562820000026008051509451

PayPal: Місто Добра⁣⁣⠀
[email protected]⁣⁣⠀

Нагадаємо, «Місто Добра» – це благодійний всеукраїнський проєкт, який у майбутньому перетвориться на великий комплекс надання соціальних послуг та притулку найбіднішим сім’ям задля збереження дитини в сім’ї. Тут боротимуться за кожну маму для дитини, де мами-безхатьки, мами-сироти та випускниці інтернатів, мами, розчавлені домашнім насильством і байдужістю, знайдуть прихисток і підтримку. Кожна матір отримає індивідуальний план свого особистісного зростання, з планами на майбутню освіту, здобуття професії.

«Місто Добра» – це своєрідний пункт підтримки для діток і мам, які зможуть проживати тут доти, доки не подолають кризу, вільно та впевнено почуватися у суспільстві. Головна ознака «Міста Добра» – це дитина поруч із мамою!

«Місто Добра» не фінансуватиме держава, воно існуватиме лише завдяки небайдужим людям, які переймаються життям знедолених дітей! Тут кожен зможе стати місіонером добра, доглядати за дітьми та піклуватися про них.

 

 

 

 

Коментарі