Новини

Google для неприбуткових організацій тепер доступний в Україні: що це та хто може зареєструватися

У рамках цієї програми неприбуткові організації можуть користуватися деякими інструментами Google безкоштовно.

Програма «Google для неприбуткових організацій» відтепер доступна в Україні. Про це ще на початку червня повідомила компанія:

«Ми раді повідомити, що сьогодні програма «Google для неприбуткових організацій» стає доступною в Україні».

У компанії вважають, що в умовах поширення COVID-19 неприбуткові організації зіштовхуються з унікальними, безпрецедентними проблемами. І зараз для них важливіше, ніж будь-коли, мати доступ до інструментів та рішень, які допоможуть їм налагодити спільну роботу, працювати продуктивніше, а також розповісти про свою місію інтернет-спільноті.

У рамках цієї програми неприбуткова організація може почати користуватися такими інструментами Google безкоштовно:

  • G Suite для неприбуткових організацій – це пакет програм, завдяки яким ваша команда працюватиме ефективніше онлайн. Із розумними й захищеними додатками для бізнесу, такими як Gmail, Документи, Календар, Диск і Google Meet.
  • Ad Grants – це програма, в рамках якої надають негрошові гранти в розмірі до 10000 доларів на місяць на розміщення рекламних оголошень у пошуку Google. Завдяки такій рекламі неприбуткові організації можуть залучати пожертви, поширювати інформацію про свою організацію й шукати волонтерів, поки ситуація навколо поширення COVID-19 не зміниться. Програма Ad Grants буде доступна в Україні до жовтня 2020 року.
  • Програма YouTube для неприбуткових організацій пропонує преміум-функції неприбутковим організаціям, щоб допомогти їм охопити глобальну авдиторію та посилити вплив через свій канал YouTube.
  • Google Планета Земля та Карти Google надають неприбутковим організаціям доступ до потужних інструментів візуалізації даних, щоб допомогти їм продемонструвати свою роботу та її вплив.

Однак, аби користуватися інструментами, необхідно подати запит на реєстрацію.

Щоб отримати обліковий запис Google для некомерційних організацій, установа повинна відповідати деяким вимогам:

  1. Організація має бути зареєстрована як благодійна. Організація TechSoup або її місцевий партнер повинні підтвердити, що ваша організація є некомерційною.
  2. Організація повинна відповідати вимогам для своєї країни.

Установа не може взяти участь у програмі Google для некомерційних організацій, якщо вона є:

  • державним органом або установою;
  • лікарнею або медичним закладом (благодійні підрозділи чи фонди, пов’язані з медичними організаціями, мають право на участь у програмі);
  • школою, навчальним закладом або університетом (благодійні відділи освітніх організацій мають право на участь у програмі).

Коментарі