Новини

ПриватБанк створив застосунок для фізичних осіб та підприємців

Скористатися додатком можна, оновивши версію мобільного банку.

ПриватБанк запустив мобільний додаток для фізичних осіб та підприємців на базі Privat24 для Android та iOs. Відтепер понад 700 тисяч підприємців, які обслуговуються у ПриватБанку, зможуть працювати зі своїми рахунками у звичному для них Приват24 для фізосіб.

Про це йдеться у пресрелізі ПриватБанку:

«Традиційно банки для обслуговування фізичних осіб та бізнесу використовують різні сервіси — так робили раніше і ми, але ще торік ми поставили за мету створити новий максимально простий сервіс для підприємців у роботі у Приват24 для фізичних осіб», — говорить керівник напрямку малого та середнього бізнесу ПриватБанку Сергій Клюєв.

У пресслужбі установи також уточнили, що згодом планують зробити зручнішими платежі, операції з кредитами, депозитами, валютою, здаванням звітів. А також зроблять практичнішим порядок дистанційної взаємодії підприємців зі своїми найманими бухгалтерами всередині мобільного банку.

«Надалі ми плануємо спрощувати функціонал мобільного Приват24 для підприємців, а саме — робити ще більш зручними платежі, операції з кредитами, депозитами, валютою, здаванням звітів та інші сервіси, які зараз доступні в окремій системі Приват24бізнес, а також зробимо практичнішим порядок дистанційної взаємодії підприємців зі своїми найманими бухгалтерами просто всередині мобільного банку», — уточнив керівник.

Аби користуватися єдиним сервісом, потрібно оновити мобільний банк до останньої версії.

 

Коментарі