Новини

З «Борисполя» на завтра заплановані 15 авіарейсів

У перший день відкриття міжнародного авіасполучення з аеропорту заплановано 15 регулярних перельотів.

Фото Claudio Schwarz | @purzlbaum, unsplash.com

В аеропорті «Бориспіль» заплановані 15 авіарейсів у перший день відкриття міжнародного авіасполучення — 15 червня. Про це повідомляє гендиректор летовища Павло Рябікін, пише «Укрінформ».

«З понеділка в плані 15 регулярних рейсів, це згідно з заявами компаній. Чи будуть їх виконувати зараз, сказати складно. Тому що компанії, які почали продаж квитків, бачать не дуже великий попит, і я не можу бути впевненим, що деякі компанії не скасовуватимуть заплановані рейси», — розповів Павло Рябікін.

Він каже, що більшість авіарейсів будуть внутрішніми, але також заплановані рейси до Великої Британії та європейських країн — за напрямками рейсів, які раніше мали статус евакуаційних.

Усі рейси обслуговуватимуть із терміналу D. Водночас на підприємстві оновили правила роботи під час карантину. На сайті аеропорту уточнили, що пасажирів пускатимуть лише у масках чи респіраторах, на вході мірятимуть температуру тіла.

Людям порадили не забути про рукавички та санітайзери перед польотом, дотримуватися дистанції і після прильоту встановити додаток «Дія», щоб розпочати самоізоляцію.

 

Коментарі