Новини

«Розкодували бездоганність»: українська креативна агенція Banda стала найефективнішою у світі

Global Effie Index аналізує та ранжує дані фіналістів і переможців із понад 50 країн світу.

Фото зі сторінки Banda у фейсбуку

Креативна агенція Banda стала найефективнішим незалежним рекламним агентством світу за версією Global Effie Index.

Про це Banda повідомили на своїй сторінці у фейсбуку.

«Пролунав телефоний дзвінок і я почув голос жінки, яка назвалася Трейсі Алфорд, President & CEO Effie Awards. Вона сказала, що телефонує особисто привітати нас і має дуже хороші новини: “You’re on top of the world as independent agency!” Я аж втиснувся у крісло від радости», — розповів співзасновник Banda Ярослав Сердюк.

Global Effie Index аналізує та ранжує дані фіналістів і переможців із понад 50 країн світу.

Рейтинг 2020 року відображає підбірку з більше 4000 переможців і фіналістів Effie по всьому світу. У конкурсі беруть участь міжнародні бренди, рекламні холдинги, мережеві та незалежні агентства.

«Ми віримо, що креативність здатна рухати економіку та суспільство впепред, і дуже раді, що наші опуклі ідеї показують такі результати, ще раз підтверджуючи, що креативність = ефективність», — додав співзасновник.

«Я певен, що люди не прагнуть купити ідеальний товар у ідеального виробника, вони хочуть купувати у того, до кого лежить душа. Їм важливо бачити справжні обличчя, а не корпоративних бовдурів, спілкуватися з живими брендами, а не з ботами і впізнавати у рекламі самих себе зі своїми, часом смішними, неідеальностями, а не дивитися на манекенів із білосніжними зубами. Креативність полягає не в тому, щоб справляти враження на людей, а в тому, щоб бути з ними чесними. Ми «розкодували бездоганність». І робимо це з усіма нашими клієнтами», — підсумували в агенції.

Коментарі