Новини

У Чернівцях проведуть конкурс на право встановлення пересувних тимчасових споруд для торгівлі кавою

Документи для участі можна подавати з 4 до 23 червня.

Фото Jelleke Vanooteghem

У Чернівцях проведуть конкурс із надання права на розміщення пересувних тимчасових споруд із торгівлі кавою та кавовими напоями. Про це 4 червня повідомила пресслужба Чернівецької міськради:

«Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради оголошує про проведення конкурсу з надання права на користування окремими елементами благоустрою комунальної власности для розміщення пересувних тимчасових споруд із торгівлі кавою та кавовими напоями».

Згідно з повідомленнями, перший крок торгів становить 10 відсотків від суми початкового внеску, наступні — у розмірі не менше 10 відсотків від попередньо запропонованої ціни. 

«Претендент під час торгів має право з голосу запропонувати розмір плати за користування елементами благоустрою з кроком не менше 10 відсотків від попередньо запропонованої ціни. Період розміщення пересувних тимчасових споруд у центральній, середній та периферійній зонах із 19.07.2020 по 18.07.2021 (365 календарних днів)», — пояснюють у міськраді.

За умовами конкурсу, пересувна тимчасова споруда не повинна мати закритого приміщення для тимчасового перебування людей, у якій розміщується обладнання для сезонної роздрібної торгівлі. Пересувні тимчасові споруди мають бути сучасного зразка із застосуванням нового торговельного обладнання.

Для участі в конкурсі претендент також повинен подати такий пакет документів:

  • заяву про участь у конкурсі з зазначенням адреси розміщення ПТС;
  • копії паспорта та ідентифікаційного коду (в двох примірниках);
  • кольорову ескізну пропозицію, що містить фотофіксацію, фотомонтаж на місці розміщення ПТС, що дає можливість оцінити її естетичний вигляд (у двох примірниках);
  • копію платіжного доручення або квитанції про сплату застави з відміткою банківської установи (в двох примірниках).

Реквізити для сплати заяви можна переглянути тут.

Заяви для участі в конкурсі подавати за адресою: вулиця Б. Хмельницького, 64-А (кабінет №101 та №102). Документи приймають із 4 до 23 червня з 8:30 до 17:00.

Документи, що надійшли 23 червня після 17 години, комітет розглядати не буде. Конкурс відбудеться о 14:30 3 липня в 105 кабінеті Чернівецької міської ради за адресою: площа Центральна, 1.

У разі виникнення питань можна звертатися за телефоном: 52-01-37.

Коментарі