Новини

Як пройде Останній дзвоник у чернівецьких школах

Свято останнього дзвоника у школах міста відбудеться в онлайн-режимі.

Фото ілюстративне

Свято останнього дзвоника у чернівецьких школах відбудеться в онлайн-режимі. Про це повідомили в управлінні освіти, передає пресслужба Чернівецької міської ради. Віртуальний онлайн-дзвінок відбудеться у всіх закладах загальної середньої освіти.

Управління освіти разом з одним із місцевих телеканалів запускають телевізійний онлайн-марафон «Останній дзвоник онлайн-2020».

«На місцевому телеканалі 29 травня орієнтовно з 10-ї години ранку до 13:30 відбуватимуться включення зі шкіл за участю педагогів, випускників, батьків, працівників управління освіти. Передбачаються як прямі включення, так і відеозаписи», — йдеться у повідомленні.

Як розповів у коментарі «Шпальті» начальник управління освіти Чернівецької міської ради Сергій Мартинюк, кожен заклад самостійно ухвалював рішення, як провести Свято останнього дзвоника.

«Усі школи записали свято і в прямий етер запустять ці записи. Знаю, школи до ідеї підійшли творчо, і кожна записала за власним сценарієм. Ми свідомо не вимагали від них сценарії, аби не втратити елемент несподіванки. Думаю, все буде гарно, і школярі згодом розповідатимуть про свій неординарний останній дзвоник», — каже Сергій Мартинюк.

Запис прямого етеру та окремі відеозаписи свята пізніше розмістять на фейсбук-сторінці управління освіти Чернівецької міської ради.

 

Коментарі