Новини

ІKEA в Україні призупинила оформлення онлайн-покупок

Наразі компанія співпрацює з провайдерами, аби відновити роботу сайту.

Шведська компанія IKEA тимчасово обмежила можливість оформлювати нові замовлення на українському сайті. Про це повідомили у компанії.

Причиною став великий попит на товари, йдеться у повідомленні:

«Щоб задовольнити великий попит і надалі відповідати високим стандартам IKEA, ми вирішили тимчасово обмежити послугу доставки товарів додому і зробити її доступною лише по Києву. Наші пункти видачі замовлень не будуть приймати нові заявки, але залишаються відкритими для покупців, які вже зробили замовлення. Перепрошуємо за незручності та продовжуємо наполегливо працювати, щоб знову зробити досвід онлайн-покупок від IKEA зручним та доступним для багатьох людей в Україні».

Компанія співпрацює з провайдерами, аби відновити роботу сайту:

«Разом із місцевими сервіс-провайдерами команда IKEA наполегливо працює, щоб розширити можливості і відповідати очікуванням покупців. Ми робимо все можливе, щоб відновити діяльність сайту якомога швидше, і щойно це стане можливим, одразу вам повідомимо», — інформує «Інтерфакс-Україна» з посиланням на IKEA.

Нагадаємо, 8 травня шведська компанія IKEA в режимі інтернет-замовлень та доставки додому розпочала офіційні продажі в Україні. Ціни у магазині в Україні нижчі, ніж ті, які пропонують посередники доставки товарів компанії з Європи.

Коментарі