Без категорії

Португалія готова приймати туристів, а Польща дозволить в’їзд до країни учням та студентам

Туристів будуть приймати лише з країн ЄС.

Фото Nick Karvounis, unsplash.com

Португалія знову відкрита для туристів з інших країн континенту. Про це заявив Міністр закордонних справ Португалії Аугусто Сантуш Сілва, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Reuters.

«Туристів вітають у Португалії. Система охорони здоров’я країни реагує добре, і це дуже важливо для нас, щоб мати можливість вітати гостей», — сказав Сантуш Сілва, пояснивши, що деякі медичні перевірки будуть введені в аеропортах, але для тих, хто прилетить у Португалію, не буде обов’язкового карантину.

А ось Польща готова приймати студентів та учнів. Уряд Польщі розширив перелік осіб, яким дозволяється в’їзд на територію країни. До цього переліку входять, зокрема, учні та студенти, які навчаються у країні, передає УНН з посиланням на заяву МВС республіки від 22 травня.

«Міністр Маріуш Камінський підписав поправку до постанови про тимчасове призупинення або обмеження прикордонного руху в певних пунктах перетину кордону», — йдеться у заяві.

Ця поправка розширює перелік осіб, які мають право на в’їзд на територію Республіки Польща. Також їх звільняють від карантину.

 

Коментарі