Новини

У Чернівцях тепер новий начальник управління контролю за благоустроєм міста та заступник директора Департаменту ЖКГ

Начальником управління контролю за благоустроєм міста призначили Ярослава Городенського, а заступником директора Департаменту житлово-комунального господарства міської ради — Сергія Обшанського.

22 травня міський голова Чернівців Олексій Каспрук призначив начальником управління  контролю за благоустроєм міста Ярослава Городенського.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді:

«Начальником управління  контролю за благоустроєм міста міський голова Олексій Каспрук  своїм розпорядженням з 22 травня ц.р. призначив Ярослава Городенського як такого, що успішно пройшов конкурсне випробування та був зарахований до кадрового резерву».

Раніше Городенський обіймав посади директора департаменту економіки та директора департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин  міської ради:

«Ярослав Городенський, 1973 року народження, чернівчанин, має вищу економічну освіту, двадцять років працював в органах податкової служби, пройшов трудовий шлях від головного спеціаліста сектора безпеки відділу податкових розслідувань до начальника податкової інспекції. З листопада 2014 працював у Чернівецькій міській раді на посадах директора Департаменту економіки, директора Департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міської ради», — пише пресслужба міскради.

Фото times.cv.ua

Також заступником директора Департаменту житлово-комунального господарства міської ради призначили Сергія Обшанського, що з 2015 року працював начальником інспекції з благоустрою при виконавчому комітеті міської ради та начальником управління контролю за благоустроєм міста Чернівецької міської ради.

Коментарі