Новини

МАУ закрила продаж квитків на міжнародні рейси до кінця червня

За словами директора авіакомпанії, галузь зможе вийти на заплановані для 2020 року показники лише у 2023 році.

Авіакомпанія МАУ закрила продаж квитків на всі міжнародні рейси до 1 липня. Про це повідомляє Avianews, посилаючись на президента авіакомпанії Євгена Дихна.

За його словами, прогноз розвитку ситуації є дуже несприятливим, і Україна є частиною глобального тренду. Галузь зможе вийти на заплановані для 2020 року показники лише у 2023 році. Дихне вважає, що перш за все будуть відновлювати середньомагістральні перельоти, що вплине на структуру флоту авіакомпаній, які почнуть виводити старі і далекомагістральні літаки.

«Пріоритетом діяльності авіакомпаній стане зниження витрат шляхом ефективного управління своїм парком. Вони будуть використовувати закінчення дії договорів для скорочення парків, а також намагатися знижувати лізингові платежі», — зазначив він.

На його думку, криза спричинить зміну сервісу в аеропортах та на борту літаків. Будуть тимчасово закриті бізнес-зали, магазини Duty Free. На рейсах заборонять перевезення ручної поклажі в салоні, а замість гарячого харчування почнуть видавати запаковані страви.

 

Коментарі