Новини

У патрульній поліції Чернівецької області некомплект 100 поліціянтів

На роботу в управління запрошують молодих, чесних та професійних буковинців.

У Чернівцях триває набір до лав патрульної поліції. Зокрема в управлінні некомплект 100 людей. А це близько 25% від потреби. Про це повідомив новопризначений керівник патрульної поліції у Чернівецькій області Олег Йосипів.

«Маємо велику проблему – маємо досить великий некомплект в органі патрульної поліції. Станом на сьогодні це 100 людей – близько 25%. Хочу звернутися до всіх громадян, до жителів нашого краю, хочу закликати молодих, чесних і професійних хлопців та дівчат, жителів нашої області, не соромлячись, подавати анкети і долучитися до команди патрульної поліції», –закликав Олег Йосипів.

Також він зазначив, оскільки наразі на патрулювання виходить менше працівників на 25%, вони змушені працювати понаднормово і з більшою інтенсивністю обслуговувати виклики, аби врятувати і зберегти.

Олег Йосипів каже, що його пріоритетом на посаді після призначення є укомплектування особового складу та розширення штату, оскільки область прикордонна, а Чернівці великі за протяжністю  майже як Львів.

Нагадаємо, сьогодні вранці пресслужба Патрульної поліції України повідомила про призначення нового керівника в УПП у Чернівецькій області.

Що пропонують кандидатам у поліціянти:

– можливість кар’єрного росту;
– зарплата від 10 700 грн;
– позмінний графік несення служби;
– безкоштовне обслуговування в медзакладах МВС;
– щорічна відпустка тривалістю не менше 30 діб;
– грошова компенсація на оздоровлення;
– можливість узяти житло в лізинг;
– компенсація оренди житла.

Вимоги до кандидатів:
– наявність посвідчення водія категорії «В»;
– громадянство України.

Заповнити анкету кандидати можуть на офіційному сайті патрульної поліції.

Коментарі