Новини

На Буковині виявили ще 61 випадок інфікування коронавірусом

Загальна кількість інфікованих зросла до 1948 осіб.

Фото Mika Baumeister @mbaumi, unsplash.com

За останню добу у Чернівецькій області виявили 61 нового інфікованого коронавірусом. Станом на вечір 4 травня загальна кількість хворих від першого випадку в області складає 1948 осіб. Про це в прямому етері на фейсбуку повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук.

«За останню добу працівники Чернівецького обласного лабораторного центру МОЗ опрацювали 376 зразків, із них 61 – позитивний»,  зазначив Сергій Осачук.

Також він розповів, що від Офісу Президента Чернівецький обласний лабораторний центр отримав чергову партію реакцій, аби проводити ПЛР-тестування, це 27 тисяч реакцій. Це забезпечить двомісячну безперебійну роботу центру у повній потужності. Крім того, з понеділка лабораторний центр розпочав автоматизований прийом зразків на дослідження вірусу, що пришвидшить оброблення даних.

Також Сергій Осачук повідомив, що карантинні обмеження в області триватимуть до 22 травня включно. До цього дня не буде відновлено міжрайонне рейсове автобусне сполучення. Також до 22 травня триватиме карантинне обмеження в’їзду та виїзду з області.

 

 

Коментарі