Новини

У Чернівецькій області майже 100 одужалих від коронавірусу, 19 із них – за сьогодні

Також відомо, що за добу зафіксували 60 нових інфікованих, а в області є ще 2282 вільних ліжка для лікування хворих на COVID-19.

Ще 19 людей сьогодні, 28 квітня, одужали від Covid-19. Загальна кількість буковинців, які подолали недугу, становить 98.

Про це повідомив голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук у прямому етері на своїй сторінці у фейсбуку.

За результатами сьогоднішньої роботи Лабораторного центру у Чернівецькій області зафіксували 60 нових випадків інфікування, 21 із них – це чернівчани.

«Загальна кількість зареєстрованих випадків зараження від першого пацієнта становить 1489 осіб», – повідомив Сергій Осачук.

Голова Чернівецької ОДА зазначив, що деякі всеукраїнські медіа поширили фейк щодо відсутности ліжок у лікарнях Чернівецької області. Він наголосив, що місць для лікування Буковина має достатньо.

«Загальна кількість ліжок у лікарнях, визначених як госпітальні бази для прийому та лікування пацієнтів із коронавірусом, становить 2783 ліжка. На цей момент із них зайняте лише 501 ліжко», – каже Сергій Осачук.

Також він розповів, що сьогодні відбулася відеоконференція з Прем’єр-міністром України Денисом Шмигалем, під час якої останній повідомив про план виходу з карантинних обмежень, зазначивши, що це залежить лише від епідеміологічного стану.

Коментарі