Новини

Студенти чернівецького УАЛу проведуть онлайн-лекцію про волонтерство

Лекція триватиме з 18:00 до 19:30 у форматі прямої трансляції на сторінці «УАЛ Чернівці» у фейсбуку.  

24 квітня чернівецькі студенти Української академії лідерства проведуть відкриту лекцію «Про волонтерство разом з Ukraїner» у рамках проєкту #ВолонТренд.

Під час лекції розповідатимуть про волонтерство, те, яким воно буває, які можливості може відкрити, навіть в умовах карантину. Також слухачів познайомлять із проєктом Ukraїner і розкажуть, як можна долучитися до його розвитку.

«Ukraїner — це організація, яка залучила вже понад 300 волонтерів до створення та поширення якісного контенту про Україну. Історії Ukraїner — це знайомство з крутими людьми, що спонукає дізнатися про нашу країну більше, побачити її під цілком новим кутом зору та полюбити її наново, сформулювати цінність власної країни для самих себе й розвивати простір, у якому живемо», — кажуть в УАЛі.

Спікерка лекції — Софія Анжелюк, координаторка волонтерів Ukraїner.

Після завершення заходу учасники матимуть можливість долучитися до проєкту #ВолонТренд, де зможуть спробувати себе у волонтерстві, прослухати нові лекції від волонтерських проєктів Чернівців, України та світу. Кожному учаснику гарантують індивідуальну допомогу у новій сфері та коло однодумців, що також хочуть змінювати країну власними силами.

Лекція триватиме з 18:00 до 19:30 у форматі прямої трансляції на сторінці «УАЛ Чернівці» у фейсбуку.  

 

Коментарі