Новини

В Україну з Китаю доставили 103 тонни засобів індивідуального захисту

Вантаж літака складався з 12 мільйонів масок для лікарень і аптечних мереж, привезли близько 260 тисяч захисних окулярів для медиків і більше 100 тисяч захисних костюмів 5-го рівня захисту.

Фото joyreactor.cc

23 квітня найбільший у світі літак Ан-225 «Мрія» привіз із Китаю до Києва медичні засоби для боротьби з коронавірусом: захисні маски, рукавички, костюми. Про це стало відомо з трансляції Офісу Президента.

Літак зустрічав Володимир Зеленський, Міністр інфраструктури Владислав Криклій, Головний санітарний лікар Віктор Ляшко та інші чиновники.

«Сьогодні ми зустрічаємо «Мрію» і великий вантаж із Китайської народної республіки. Наша «Мрія» привезла в Україну 12 мільйонів масок як для лікарень, так і для аптечних мереж, привезли близько 260 тисяч захисних окулярів для медиків і більше 100 тисяч захисних костюмів 5-го рівня захисту», — сказав Президент.

Прибуття до України транспортного літака АН-225 «Мрія» з медичним вантажем. Частина 2.

Прибуття до України транспортного літака АН-225 «Мрія» з медичним вантажем.

Gepostet von Офіс Президента України am Donnerstag, 23. April 2020

Також Зеленський зазначив, що об’єм перевезеного вантажу може ввійти у Книгу рекордів Гіннеса, оскільки, за даними Офісу Президента, загалом привіз 103 тонни медичного вантажу.

Коментарі