Афіша

Гуцул Каліпсо та пасхальний майстер-клас: в інстаграмі запускають «Культурний квітень на канапі»

Цикл подій в інстаграмі триватиме місяць. Проводитимуть концерти, квартирники, зустрічі з митцями та майстер-класи, не виходячи з дому.

Центр культури і розвитку України запускає в інстаграмі цикл подій «Культутний квітень на канапі».

Як повідомили організатори, впродовж місяця на всіх чекатимуть онлайн-концерти, музичні квартирники, зустрічі з письменниками, видавцями, журналістами, а також щотижневий майстер-клас для всієї родини:

«І все це не встаючи зі своєї канапи! Просто переходь на наш профіль, підписуйся та отримуй насолоду».

Розклад культурних подій:

  • Вівторок, 14 квітня, о 17:00 — онлайн-концерт українського гурту «Гуцул Каліпсо»

«Музичний стиль Гуцулів можна класифікувати як jazz, bukovinian folk, hip-hop, reggae, ska, funky music from Bukovina…фух. Вражає, правда? Простіше кажучи, публіка заводиться з пів оберту. Переконайся сам», — пишуть організатори.

  • Четвер, 16 квітня, о 17:00 — літературна зустріч з Олексієм Бобровниковим, а саме читання книги «Краями Грузії. У пошуку скарбу країни вовків»

Олексій Бобровников — журналіст, автор документальних фільмів, який проїхав на велосипеді всі прикордонні території Грузії.

«Ми відправимося у віртуальну подорож звичаями та традиціями, що збереглися в Грузії всупереч радянській владі, неокапіталізму та цивілізації як вона є».

  • П’ятниця, 17 квітня, о 17:00 — Пасхальний майстер-клас «Декупаж крашанок».

Проте на майстер-клас необхідна попередня реєстрація, після чого реєстранти отримають запрошення на зустріч у повідомленні на пошті. Варштат відбудеться на платформі Zoom.

 

Коментарі