Афіша

Виступи наживо: чернівчан запрошують на зірковий «Домашній онлайн-концерт»

Виступи будуть «наживо» через платформу YouTube.

У вівторок, 7 квітня, майже два десятки українських зіркових артистів і вокалістів запрошують молодь і дорослих на великий спільний вечірній «Домашній онлайн-концерт». Виступи заплановано «наживо» через платформу YouTube. Трансляція розпочнеться о 18:00.

Під час концерту артисти виконають відомі композиції та прем’єри нових пісень, цікавих каверів, душевних віршів та декілька небанальних практичних ідей, як цікаво проводити карантин удома. При цьому всі охочі зможуть ставити свої запитання команді проєкту онлайн у відповідному суперчаті, а найкреативнішим коментаторам обіцяють солодкі призи.

«Аби ця весна стала ще яскравішою та приємнішою, разом із великою творчою командою підготували українцям море позитиву та майже дві години приємних емоцій. Зіркові артисти та музиканти приєднаються до етеру онлайн із різних куточків України та навіть з Америки, Нової Зеландії і Німеччини», – ділиться головний організатор заходу Олександр Кахай.

Під час першого онлайн-концерту виступатимуть Аіда Ніколайчук, Ігор Грохоцький, Андрій Кривонос, Денис Родін, Олександр Коржов, Дмитро Волков, Світлана Ніконорова, Дмитро Мельник, Сергій Соловйов, Герман Романченко, Антон Якубовський та інші імениті фіналісти й переможці таких всеукраїнських проєктів, як «Голос країни», «Дитяче Євробачення», «Х-Фактор» та «Караоке на майдані».

Також у проєкті візьмуть участь знані чернівчани Андрій Рибарчук і Микола Задора.

Доступ до перегляду трансляції та її подальшого запису в ютубі вільні, безкоштовні та можливі як на стаціонарних комп’ютерах, так і на різноманітних гаджетах. Організатори запевняють, у кадрі не буде реклами негативу та політики.
На концерт можна потрапити за прямим посиланням або в ютубі за  словосполученням «Домашній онлайн-концерт».

 

Коментарі