Новини

Нові випадки COVID-19 та дезінфекція вулиць. Як у Чернівецькій області борються з епідемією

Станом на ранок 4 квітня в області підтвердили 225 випадки інфікованих коронавірусом буковинців.

За добу кількість хворих на COVID-19 у Чернівецькій області збільшилася на 23 нових випадки. А держслужби забезпечать триразове дезінфікування вулиць на добу під час посилення карантинних обмежень. Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуку під час прямого етеру голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук. Також він закликав громадян дослухатися до порад органів місцевої влади та не виходити на вулицю на вихідних.

«Зберегти життя і здоров’я людини — головний постулат нашої країни. Вчора я повідомив про 202 інфікованих коронавірусом, сьогодні їх уже 225», — каже Сергій Осачук.

Голова ЧОДА розповів, яких заходів вживатимуть органи місцевої влади під час посилених карантинних обмежень, аби зупинити поширення інфекції.

«У час, коли ви залишатиметеся вдома, держінспекції забезпечать дезінфекцію доріг і вулиць тричі на добу», — зазначив Сергій Осачук.

Нагадаємо, вчора голова облдержадміністрації повідомив, що з 13:00 4 квітня до 6:00 ранку 6 квітня у Чернівецькій області вводиться режим максимального обмеження будь-якого переміщення людей.

 

Коментарі