Новини

Дві доби не виходити з дому. У Чернівецькій області запровадили посилені карантинні обмеження на вихідних

Голова ОДА закликав громадян запастися необхідними речами та продуктами до 13:00 4 квітня і не виходити з дому майже дві доби.

Фото ілюстративне

У Чернівецькій області з 13:00 4 квітня до 6:00 ранку 6 квітня працюватиме режим максимального обмеження будь-якого переміщення людей. Про це о 23:30 3 квітня повідомив на своїй сторінці у фейсбуку голова Чернівецької обласної державної адміністрації Сергій Осачук. 

«Закликаємо залишатися вдома і не залишати свої будинки до 6:00 понеділка», — йдеться у дописі очільника області в соцмережі.

У зв’язку з цим Осачук попросив усіх жителів області до 13:00 придбати необхідні продукти харчування на дві доби.

Пресслужба Чернівецької ОДА уточнила, що рішення ухвалили за результатами наради з державною комісією техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що з 3 квітня в Чернівецькій області, яка є одним із основних епіцентрів поширення Covid-19 в Україні, діє особливий режим в’їзду та виїзду громадян і транспортних засобів.

3 квітня на Буковині зафіксували 171 випадок коронавірусу. У медичних установах області перебував 101 пацієнт, із них у 48 осіб підтвердили хворобу, інші мали підозру.

 

Коментарі