Новини

ЦНАП частково відновив роботу у Чернівцях. Перелік адмінпослуг, які будуть знову доступні

ЦНАП відновлює адміністративні послуги, які передбачають обов’язкову присутність особи.

Фото Gabrielle Henderson, unsplash.com

2 квітня Центр надання адміністративних послуг Чернівецької міської ради знову почне приймати документи. Про це повідомила пресслужба Чернівецької міської ради.

ЦНАП відновлює ті адмінпослуги, що передбачають обов’язкову присутність особи, а саме:

  • оформлення та видача паспорта громадянина України особам після досягнення 14-річного віку (вперше);
  • реєстрація місця проживання;
  • зняття з реєстрації місця проживання.

Під час надання цих адміністративних послуг у період дії карантину необхідно дотримуватися такого порядку:

1. Заявник телефонує до ЦНАПу за оприлюдненими номерами телефонів. У телефонному режимі працівник ЦНАПу консультує та роз’яснює щодо переліку необхідних документів для надання відповідної адміністративної послуги, а також призначає місце (номер вікна), дату і час подачі узгодженого пакета документів.

2. У зазначену дату і час заявник особисто або через уповноваженого представника подає узгоджені документи у визначене вікно.

3. Працівники ЦНАПу ведуть реєстраційний облік засобами програмного забезпечення, у якому зазначають ПІП особи, перелік поданих нею документів, а також дату і час подачі документів.

4. Про дату, час і місце (номер вікна) отримання адміністративної послуги заявника повідомляють працівники ЦНАПу смс-повідомленнями або телефоном.

5. Надання адміністративних послуг можливе тільки тим відвідувачам, які прийшли в захисній масці та гумових рукавичках. Заборонено прийом заявників із явними ознаками ГРВІ.

6. Інші адміністративні послуги надають шляхом направлення пакета документів поштою чи в електронному вигляді на адреси: [email protected]., [email protected].

За телефоном містяни зможуть контактувати з працівниками ЦНАПу та отримати консультацію про те, які документи потрібно мати при собі. Людині повідомлять, коли можна буде підійти та здати ці документи, а потім поінформують, коли їхні папери будуть готовими.

Коментарі