Новини

Які товари від «Мультиmedia» користуються попитом у чернівчан під час карантину

Компанія безкоштовно доставляє техніку по місту. 

Пам’ятаєте, колись мама виходила надовго з дому та залишала нас наодинці з собою. Головним завданням було зостатися живим, нічого не зламати, не нудьгувати та дочекатися маму зі смаколиками. Зараз те саме: ми під «домашнім арештом», є купа часу зайнятися улюбленими справами, а замість мами до вас може приїхати кур’єр та привезти будь-що з інтернет-магазину mta.ua: батарейку, смартфон, мультиварку та 50 000 товарів, з якими сидіти вдома буде значно веселіше.

Тепер уже звично, що кур’єр здійснює доставку за всіма правилами безпеки: маска, рукавички, антисептик. При цьому, якщо ви бажаєте, доставка буде безконтактною – кур’єр зателефонує та залишить вашу покупку під дверима.

А чим займаються чернівчани, поки вони вдома? Ви не повірите – читають книги та чистять зуби. У «Мультиmedia» теж були здивовані, коли побачили, що продажі електронних книг збільшилися на 23%, а електричних зубних щіток – на 18%. Це означає, що чернівчани тепер не тільки краще миють руки, а й стають більш освіченими та краще піклуються про своє здоров’я. Наприклад, збільшилися продажі товарів для фітнесу на 32%. Це, напевно, тому, що смачно поїсти вдома – тепер справжня розвага. І тут важливо вчасно зупинитися. Бо їсти приємно, але відпрацювати калорії все одно доведеться, аби друзі впізнали після карантину.

А перше місце у рейтингу покупок зайняли мультиварки – зростання на 40%. Цей помічник на кухні вже став незмінним, як холодильник. А от гриль – це щось нове. Наприклад, TEFAL GC706D34. Антипригарний, готує без олії та має 6 ступенів просмаження – екологічно і смачно приготує не тільки м’ясо, але й овочі. Насолоджуйтеся та знімайте захисну маску перед виделкою!

Розповідати про перегляд серіалів навіть не варто, бо на них завжди не вистачало часу, а зараз можна передивитися всі сезони «Гри престолів» чи пограти в ігри. Медіаплеєр XIAOMI MI BOX тепер набрав другу хвилю популярности. Його дуже легко під’єднати до будь-якого телевізора. Він дає можливість переглядати всі улюблені українські телеканали, фільми, програми, додатки та ігри. Його можна під’єднати навіть до старших версій телевізорів через перехідник. Тоді ваші бабусі та дідусі зможуть дивитися не тільки новини, а й фільми своєї молодости. Головне, аби при цьому був нормальний інтернет. Це завдання може вирішити роутер XIAOMI WIFI MI ROUTER – у нього 4 дводіапазонні антени, які дають два потужні канали Wi-Fi одночасно, щоби швидкости вистачило для всієї сім’ї. Він має батьківський контроль та швидкість до 1000 Мб/с. Якщо навіть цього не вистачить, додайте підсилювач Wi-Fi сигналу – ретранслятор MI WIFI AMPLIFIER2 – і навіть у великому будинку буде потужний сигнал.

Якщо ви ще не купували в інтернет-магазині mta.ua, але маєте дисконтну карту «Мультиmedia», знайте, що вона діє так само на покупки в інтернеті. Якщо раптом карти немає – менеджер оформить її за декілька хвилин, аби ви одразу змогли скористатися знижкою. На всю техніку, навіть під час замовлення онлайн, діє офіційна гарантія та доступний кредит від найпопулярніших банків.

Головні магазини «Мультиmedia» продовжують роботу за адресами: пл. Соборна, 10; проспект Незалежности, 115 у режимі посиленої безпеки. Кожен консультант використовує засоби захисту, дезінфікує приміщення та стежить за дотриманням правил дистанції між відвідувачами.

Якщо у вас є техніка, яка потребує ремонту, не відкладайте. Саме зараз є час усе полагодити. Сервісний центр «Мультиmedia» також продовжує приймати її на ремонт: від смартфонів до побутових приладів. Працівники компанії безкоштовно заберуть техніку з дому, доставлять у майстерню, поремонтують, продезінфікують та повернуть вам справною.

Телефонуйте за номером: +38 (096) 433 23 23.

Коментарі