Новини

Великокучурівську об’єднану громаду закрили на карантин

Термін обмеження триватиме до покращення епідеміологічної ситуації

26 березня обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обмежила в’їзд і виїзд на та з території Великокучурівської ОТГ. Обмеження почали діяти опівдні 27 березня. До складу об’єднаної громади входять п’ять сіл: Великий Кучурів, Глибочок, Годилів, Снячів та Тисовець. На всіх дорогах місцевого значення та комунальної власности на в’їздах до населених пунктів заблоковано рух.

«У зв’язку з загрозою можливого значного поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 визначити зоною з обмеженим в’їздом та виїздом Великучурівську об’єднану територіальну громаду Сторожинецького району», – йдеться у протоколі.

На в’їзді та виїзді з територіальної громади створені контроль-пропускні пункти, які моніторять дотримання блокування дороги. У разі необхідности можливий санітарний огляд речей, багажу, транспорту та вантажів.

Голова Великокучурівської ОТГ Василь Тодеренчук повідомив, що жителям сіл дозволяють виїжджати за межі громади лише у разі критичної необхідности, якщо потрібна медична допомога або ж на роботу в установи, які забезпечують життєдіяльність інших міст та сіл.

Термін обмеження триватиме до покращення епідеміологічної ситуації.

Коментарі