Новини

Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» переносять

Попередньо фестиваль був запланований на 20–24 травня 2020 року

Фото artarsenal.in.ua

У зв’язку з надзвичайною ситуацією, що склалася в світі через поширення вірусу SARS-CoV-2, Мистецький арсенал змушений перенести Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» на пізніші дати — на кінець серпня 2020 року. Про це йдеться на сайті Мистецького арсеналу.

«Ми готові провести Х Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» цього року. Проте розуміємо, що він не зможе бути таким, яким ми його спланували. Однак віримо, що він так само потрібний нашим учасникам та відвідувачам. Потрібний не в онлайні, а в реальному житті, в унікальному просторі історичної будівлі Мистецького арсеналу, в його неповторній естетичній книжковій атмосфері. Тому команда Книжкового Арсеналу продовжує роботу над підготовкою фестивалю. Уточнені дати ми повідомимо додатково. Якщо ситуація знову зміниться, ми будемо змінюватися разом із нею», — зазначила координаторка фестивалю Юлія Козловець.

Попередньо «Книжковий Арсенал» був запланований на 20-24 травня 2020 року. Тема Х Міжнародного фестивалю — «оптимісти скептики», куратором якої став літературознавець Ростислав Семків.

Коментарі