Новини

Зеленський провів зустріч із міськими головами та очільниками ОДА щодо коронавірусу

Президент закликав регіональних менеджерів об’єднатися заради недопущення поширення епідемії коронавірусу в Україні й анонсував перший літак із тестами на Covid-19

 

Президент України Володимир Зеленський зібрав голів міст і ОДА, аби обговорити ситуацію з поширенням серед українців коронавірусної інфекції. Про це повідомили на офіційному сайті Президента України.

«Сьогодні існує два важливих моменти: самоізоляція та подолання паніки. Будь ласка, пояснюйте людям, що карантин – це не жарти, й навіщо він потрібен, а також згуртуйтеся у цей нелегкий час, щоб показати спільну роботу влади та захистити українців. Відкладіть убік політичну боротьбу», – зазначив Володимир Зеленський.

Також він нагадав, що вже скоро очікується прибуття першого літака з Китаю із засобами захисту, тестами, які будуть розподілені по регіонах.

Глава держави заявив, що задля координації зусиль та найбільш ефективної співпраці заради здоров’я українців такі селекторні наради з регіонами проводитимуть двічі на тиждень. Він закликав області та обласні центри скласти список проблем на місцях для їхнього спільного вирішення.

 

Коментарі