Новини

Зеленський закликав Кабмін заборонити міжміські та міжобласні перевезення

З 12 години 18 березня повинні припинити роботу залізничні, авіа- та автобусні сполучення

Нині, 16 березня, Президент України Володимир Зеленський виступив зі зверненням до громадян і закликав Кабінет Міністрів України посилити заходи для запобігання поширення коронавірусу серед населення.

«Міністерство інфраструктури, з 12-ої години дня 18 березня 2020 року заборонити залізничне, авіа- та автобусне міжміське та міжобласне пасажирське перевезення, заборонити роботу метрополітенів», — ідеться у повідомленні. 

Також у зверненні до Кабміну Президент закликав змінити правила перевезення громадського транспорту у містах.

«Міські перевезення можна здійснювати у режимі: до 10 осіб у маршрутних таксі і таксі. І до 20 осіб у тролейбусах, автобусах, вагонах трамваю», — повідомив Президент України Володимир Зеленський.

Крім цього Зеленський закликав, аби Кабмін з 00:01 17-го березня 2020-го року заборонив  закладам культури, торговельно-розважальним центрам, ресторанам, кафе, фінтес-центрам та іншим закладам харчування, розваг і послуг приймати відвідувачів.

«Ресторани та кафе зможуть продовжити роботу з приготування їжі, доставку якої громадяни зможуть замовити додому», — сказав Володимир Зеленський.

Коментарі