Новини

Через карантин у Чернівцях скасували планові та консультативні гінекологічні огляди

Вагітних консультуватимуть у телефонному режимі.

Фото National Cancer Institute, unsplash.com

16 березня управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я припинило планові профілактичні огляди жіночого населення та консультативні огляди гінекологічних хворих до закінчення загальнодержавного карантину.

Вагітних консультуватимуть дистанційно:

«Консультування вагітних будемо проводити в телефонному режимі з дільничними акушер-гінекологами та з лікарями первинної медичної допомоги за укладеною декларацією на медичне обслуговування», — повідомили в управлінні.

Невідкладну медична допомогу жіночому населенню надаватимуть у звичному режимі:

«Зміни у роботі стосуються лише жіночих консультацій, пологові будинки працюють, як і раніше. Це для того, щоб захистити найбільш вразливі потоки населення. Такий режим роботи буде до кінця державного карантину, якщо його терміни продовжать — ми своєю чергою продовжимо тимчасовий графік», — повідомила журналістам «Шпальти» виконувачка обов’язків начальника управління забезпечення медичного обслуговування у сфері охорони здоров’я Галина Вовкун.

Також до закінчення карантину медики рекомендують утриматися від планових профілактичних оглядів та візитів до лікарів стоматологів міських поліклінік. Невідкладну стоматологічну допомогу для дорослих надаватимуть цілодобово за адресою: вул. Південно-Кільцева, 31. Для дітей — з 8:00 до 20:00 за адресою: вул. Головна, 93.

 

Коментарі