Новини

Через закриття кордонів Укрзалізниця призупинить пасажирське сполучення з Польщею

Під час перетину кордону з Україною всі пасажири проходитимуть температурний скринінг.

Фото Mike Kotsch, unsplash.com

У ніч з 14 на 15 березня Укрзалізниця призупинить пасажирське залізничне сполучення з Польщею.

Про це компанія повідомила на своїй сторінці у фейсбуку.

«У зв’язку з рішенням уряду Республіки Польща про тимчасове закритття міжнародного сполучення з іншими країнами, опівночі проти неділі, 15 березня, буде призупинено курсування пасажирських поїздів до Польщі», — йдеться у повідомленні.

У ніч з 14 на 15 березня призупиняється пасажирське залізничне сполучення з Польщею❗У зв'язку з рішенням уряду…

Gepostet von Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia am Samstag, 14. März 2020

Загалом між Україною та Республікою Польща курсують:

  • два швидкісних потяги Київ – Перемишль
  • Одеса – Перемишль
  •  Київ – Варшава
  • Львів – Вроцлав
  • безпересадкові вагони Київ – Вроцлав.

Останні потяги з Польщі здійснять свої рейси в Україну 14 березня: два поїзди Інтерсіті+ з Перемишля і нічний поїзд із Варшави.

«З Києва вранці 14 березня до кінцевої станції Перемишль відправилися два поїзди Інтерсіті+. На період призупинення пасажирського сполучення із Польщею більше потягів до цієї країни Укрзалізниця не відправлятиме. Поїзди Інтерсіті курсуватимуть до Львова», — кажуть в Укрзалізниці.

Квитків на скасовані рейси вже не продають. Коштів за раніше придбані проїзні документи повертають у всіх квиткових касах Укрзалізниці, згідно з правилами. Квитки, які пасажири придбали онлайн, можна повернути на сайті booking.uz.gov.ua або у мобільному додатку.

Інші міжнародні потяги та поїзди внутрішнього сполучення продовжують курсувати за графіком. Під час перетину кордону з Україною всі пасажири проходитимуть температурний скринінг.

Нагадаємо, 13 березня Укрзалізниця призупинила пасажирське залізничне сполучення зі Словаччиною через введення в цій країні надзвичайного стану.

 

Коментарі