Новини

Укрзалізниця призупинила сполучення зі Словаччиною: які особливості міжнародного перевезення в умовах карантину

Інші міжнародні потяги курсують за графіком з обов’язковим температурним скрінінгом пасажирів безконтактними термометрами під час перетину кордону з Україною.

Фото Unsplash.com

13 березня Укрзалізниця призупинила пасажирське залізничне сполучення зі Словаччиною.

Про це компанія повідомила на своїй сторінці у фейсбуку.

❗️АПД: з 7 ранку 13 березня призупинено пасажирське залізничне сполучення із Словаччиною. Детальна інформація незабаром…

Gepostet von Укрзалізниця – Ukrzaliznytsia am Donnerstag, 12. März 2020

Також в Укрзалізниці наголосили на особливостях міжнародного залізничного сполучення на період карантину.

Згідно з повідомленням, міжнародні потяги курсують за графіком з обов’язковим температурним скрінінгом пасажирів безконтактними термометрами під час перетину кордону з Україною.

«Просимо пасажирів ставитися до цих заходів із розумінням та терпінням. Поїзні бригади пройшли інструктаж щодо порядку дій під час виявлення підозри на захворювання короновірусною інфекцією. Укрзалізниця виконує всі накази та вимоги МОЗ і підтримує постійний контакт із Державною прикордонною службою та іншими установами. Компанія буде повідомляти громадськість про будь-які зміни у графіку руху міжнародних поїздів або посилення заходів контролю на кордоні», — зазначили у компанії.

Станом на сьогодні, 13 березня, курсують 40 поїздів та три безпересадкових вагони міжнародного сполучення, які перетинають кордон із Молдовою, Румунією, Угорщиною, Словаччиною, Польщею, Білоруссю та Росією. Оперативний план із протидії коронавірусу Укрзалізниця запровадила наприкінці лютого.

 

Коментарі