Новини

Усі місця масового скупчення людей на Буковині закрили на карантин: перелік

Закриють кінотеатри, розважальні заклади та ринки.

Обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області посилила обмежувальні заходи: з 13 березня до 3 квітня 2020 року на всій території Чернівецької області оголошено карантин.

Про це повідомила пресслужба Чернівецької ОДА.

Зокрема призупинили роботу всіх кінотеатрів, театрів, дитячих розважальних центрів, спортивних комплексів, торгово-розважальних центрів, лазень та всіх ринків на території Чернівецької області, зокрема КП МТК «Калинівський ринок» та НВТК «Добробут». Винятком стали лише продовольчі групи товарів.

«Заборонено проведення всіх масових заходів, у яких беруть участь понад 50 осіб, окрім тих, які необхідні для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування», — йдеться у повідомленні.

Також служби проведуть подворовий обхід, аби виявити людей, що повернулися з країн, де зафіксовано COVID-19. Для убезпечення чернівчан розроблять механізм доставки продуктів харчування, води та ліків для осіб, які підлягатимуть контролю та обсервації.

Також комісія вирішила скасувати проведення особистих прийомів громадян у всіх органах державної влади та органах місцевого самоврядування.

Коментарі