Новини

Wizz Air тимчасово зупиняє рейси до Італії та Ізраїлю через спалах коронавірусу

Авіакомпанія не здійснюватиме рейси до Італії з 10 березня до 3 квітня, а до Ізраїлю — з 12 до 23 березня.

Фото Suhyeon Choi, unsplash.com

Через спалах коронавірусу угорська авіакомпанія Wizz Air тимчасово зупиняє рейси до Італії та Ізраїлю. Про це повідомляє Reuters.

Лоукостер не літатиме до Італії з 10 березня до 3 квітня, а до Ізраїлю — з 12 до 23 березня.

Як раніше повідомляла «Шпальта», в Італії на коронавірус хворіють 9 172 особи, 463 особи померли.

В Ізраїлі вводять 14-денну ізоляцію для всіх, хто приїжджає до країни з-за кордону, аби зупинити поширення коронавірусної інфекції. Про це повідомив прем’єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху у відеозверненні.

В Ізраїлі зафіксовано 50 випадків зараження коронавірусом.

Міністерство закордонних справ рекомендує громадянам України тимчасово утриматися від поїздок до Італійської Республіки.

«Співвітчизникам, які продовжують перебувати в Італії, необхідно виявляти підвищену увагу та обережність, дотримуватися рекомендацій та законних вимог місцевих органів влади, вживати необхідних запобіжних заходів для гарантування власної безпеки, зокрема що стосується обмежень щодо переміщення всередині країни та місць проживання, уникати скупчень людей, а також повідомити про своє місцеперебування та контактні дані до найближчої консульської установи України», — кажуть у Міністерстві.

За інформацією МОЗ, в Україні підтверджено один випадок зараження коронавірусом. У світі загалом у 115 країнах виявлено випадки інфікування вірусом COVID-19.

 

Коментарі